おしらせ

ホーム > Микрокредит > Кредитна картка ВСЕМОЖУ Online

Кредитна картка ВСЕМОЖУ Online

2024年03月22日

SMS-банкінг банку PUMB буде сповіщати про транзакції і оповіщати про залишок на рахунку. З його допомогою також можна заблокувати карту спеціальної командою. SMS-банкінг підключається абсолютно безкоштовно – відразу після оформлення продукту банку (наприклад, кредитної картки або кредиту). Зробити правильний вибір серед великої кількості пропозицій складно.

  • SMS-банкінг підключається абсолютно безкоштовно – відразу після оформлення продукту банку (наприклад, кредитної картки або кредиту).
  • Перші 3 місяці комісія складає – 0%, а наступні – 3%.
  • У той же час партнери виплачують нам грошову винагороду за розміщення в каталозі.
  • Подібна технологія використовується в біометричних паспортах.

Сайт не провадить видачу кредитів, оформлення кредитних карт, вкладів, а надає можливість миттєво зробити заявку, видачею карт і кредитів займаються виключно банки, в які ви відправите заявки. Грейс-період або пільговий період по виплатах відсотків по кредиту на мапі “ПУМБ ВСЕМОЖУ” приємно порадує своєю тривалістю. Тримач цієї кредитки може користуватися засобами банку до сісілоун 62 днів безкоштовно. Оформити карту стало ще простіше, потрібно витратити всього 5 хвилин щоб подати заявку на отримання карти в банк. Зробити це можна в два коротких кроку. 5Під управлінням картковими лімітами в Інтернет-банкінгу ПУМБ Online Корпоративний мається на увазі поповнення карткових лімітів, підключення/відключення 3D Secure та проведення інтернет транзакцій.

Користування і тарифи карти

Фінансовий портал «Мінфін» допомагає вам спростити пошуки, розміщуючи в каталозі тільки Небанківські фінансові установи розкриватимуть умови та повну вартість в рекламі перевірені компанії. Ви можете підібрати банківські картки на сайті безкоштовно.

У той же час партнери виплачують нам грошову винагороду за розміщення в каталозі. Це винагорода може впливати на позиції банків в списку, але не впливає на достовірність інформації, представленої на сайті. Ми також не видаляємо відгуки про партнерах, навіть якщо вони негативні. Власник кредитки від банку “ПУМБ УКРАЇНА” отримує можливість взяти розстрочку на пільгових умовах в найбільших торговельних мережах України.

Оформити кредитну карту «ВСЕМОЖУ»

Надішліть заявку і отримаєте рішення за півхвилини. Допомога при підборі і замовленні, безкоштовна консультація.

На період воєнного стану на деякі операції діють інші правила та обмеження.

Інші популярні кредитні карти

Платежі розраховані індивідуально і значно зменшені у порівнянні з довоєнним часом. Поповнюйте в режимі реального часу карткові рахунки в ПУМБ цілодобово, зокрема вихідні та святкові дні.

картка пумб

Перші 3 місяці комісія складає – 0%, а наступні – 3%. Виплати за придбані товари можна розтягнути до 2 років. Оформивши картку, клієнт має можливість обзавестися аккаунтом в інтернет пумб банкінг рейтинг кредитів онлайн “ПУМБ Online”. У ньому можна управляти своїм рахунком, аналізувати інформацію про всі доходи та витрати, поповнити мобільний, відкрити депозит, сплатити комунальні послуги та багато іншого.

Смарт-карта “ВСЕМОЖУ”

Перший Український Міжнародний Банк – це великий і надійний приватний банк, який прагне бути фінансовим радником і помічником як для приватних осіб, так і для корпоративних клієнтів, передбачає їх очікування і потреби, а також пропонує ефективні рішення. За власним бажанням можна замовити іменну смарт-карту з вбудованим мікрочіпом. Кредитка Пубм забезпечує додаткову безпеку, так як на чіпі інформація зберігається в зашифрованому вигляді. Подібна технологія використовується в біометричних паспортах.

PUMB входить у всеукраїнську мережу банкоматів “Радіус”, яка вважається однією з найбільших в країні. Власник карти “ВСЕМОГУ” зможе зняти гроші в будь-якому з близько 2500 банкоматів по всій Україні. Отримайте карту від банку ПУМБ вже сьогодні, скориставшись онлайн сервісом НАШІ БАНКИ. Щоб отримати кешбек, перед оформленням страховки, оберіть на вкладці «Більше» мобільного додатку ПУМБ Online «Кешбек» та у меню «Від партнерів» пропозицію «Страхування». Повідомлення про помилку успішно надіслано. Рекомендуємо не накопичувати заборгованість і вносити платежі у більшому розмірі ніж вони розраховані зараз.

pagetop